Schlagerpinglan: Här följer en liten sammanställning av presentationer m.m. av ett av bidragen som tävlar i Eurovision Song Contest 2010.

Land: Bosnien och Hercegovina
Bidrag: “Thunder And Lightning” (video) (text)
Artist: Vukašin Brajić

Startnummer: nr 8 i semifinal 1
Uttagningsprocess: Internt val.
ESC-historik: Bosnien och Hercegovina

Presentationer av bidraget och artisterna:
esctoday.com, eurovision.tv, svt.se

Tidigare på Schlagerpinglan: “Bosniens ESC-bidrag 2010”

Extra: Innan låten översattes till engelska så hette den “Munja i grom“.

Odds-listor: Botten-fem av de 39 & vidare till final

Schlagerpinglan tror: Till final
Trots det höga oddset på låten så tror jag att denna kommer att ta sig vidare till finalen. Visst, det är en ordinär rocklåt men eftersom det inte är en kalkon, den kommer från Bosnien och Hercegovina samt att den tävlar i den “lätta” semin så borde det gå vägen.

Schlagerpinglan tycker: Inte till final
När låten översattes till engelska så började jag att tycka om den fast inte tillräckligt för att tycka att den förtjänar en finalplats. En helt OK mjuk-rock-låt som jag gärna lyssnar på men som inte har det där lilla extra som man kan önska sig.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Bosnien och Hercegovina: Thunder And Lightning”

  1. Kerstin

    Förra årets bidrag utav Bosnien gillade jag inte vid första lyssningen men efter några lyssningar växte låten även om den aldrig blev någon favorit hos mig men därför tänkte jag även ge denna en chans men tyvärr så gillar jag den inte faktum är att den blir sämre för mig ju mer jag lyssnar på den. Bosnien verkar ju ha en förmåga att ta sig till final men jag tippar ändå att dom missar finalen i år.

  2. Rickard

    Nej! Inte ens den lätta semin ska göra denna låten finalklar! Och jag blev knappast mer imponerad efter att ha sett den första repetitionen! Tråkig låt där det inte händer så värst mycket! okej, bosnien är ju bosnien, men även för deras del finns det en gräns för vad man kan sända till final!

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se