Resten av semi 2 repar idag

2010-05-19 (onsdag)

I dag ska de återstående nio bidragen från semi 2 få träna på scenen i Oslo inför Eurovision Song Contest 2010, se schemat nedan.
(Källa: eurovision.tv)

Repetitionsschema onsdagen den 19:e maj 2010:
kl. 09:30-10:10 Nederländerna (esctoday och eurovision)
kl. 10:10-10:50 Rumänien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 10:50-11:30 Slovenien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 12:30-13:10 Irland (se klipp från eurovision och eurovision)
kl. 13:10-13:50 Bulgarien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 13:50-14:30 Cypern (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 14:50-15:30 Kroatien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 15:30-16:10 Georgien (se klipp från esctoday och eurovision)
kl. 16:10-16:50 Turkiet (se klipp från esctoday och eurovision)

Schlagerpinglan: Numera vet ni vad som gäller: esctoday.com och eurovision.tv ger en liten tjuvtitt på repetitionerna och jag uppdaterar med direktlänkar.

Inför dagens repetitioner så är jag själv mest nyfiken på Rumänien och Kroatien, som är två av mina favoriter i årets tävling. Ska även bli intressant att se vad f.d. Eurovision-vinnaren från Irland och botten-tippade Nederländerna kan tänka sig hitta på.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Resten av semi 2 repar idag”

 1. Rickard

  Nederländerna behöver knappast kommenteras! En av de största i år! Scenframträdandet gör det inte bättre! Och ska sångerskan vara 17 år???
  Ingen final!

  Rumänien lyfter sig efter sitt framträdande! Bra, stilrent! Kanske händer det lite väl lite, men man känner verkligen intensiteten mellan de två!
  Final! Chans på topp 10!

  Slovenien faller under samma kategori som Nederländerna! Men medan Nederländerna fortfarande är trallvänlig är denna låt fruktansvärd! Var låtskrivaren tondöv???
  Ingen final!

  Irland gör en helt okej rehersal! Rösten, som jag var lite orolig för, verkar hålla bra! Kanske skulle man försöka lägga in lite mer dramatik i mumret!
  Final och topp 10!

  Bulgarien är den positiva överraskningen i dag 😀 Trots att låten är lite enformig och ibland intetsägande gör man vad man kan för att lyfta den! Framträdandet är snyggt och det händer hela tiden något på scen!
  Final!

  Cypern skicker ytterligare en låt som kommer passera obemärkt förbi! Detta passar bättre på en bar eller ett fik än på eurovisionscenen! Numret är dessutom intetsägande! Dock kan man inte göra så mkt för att lyfta låten om man säger så!
  Ingen final!

  Kroatien seglar här upp som en av segerkandidaterna! Var rädd för ett tråkigt och händelsefattigt nummer! Men till min stora glädje håller man verkligen igång i 3 minuter och lyckas bygga upp en dramatik och gör på så sätt låten rättvisa! Stabila och säkra sångerskor också!
  Final och topp 5!

  Vad håller Georgien på med??? Här är fokus verkligen inte på sångerskan, vem hon nu är! Det är ju så rörigt på scen att man till slut flyttar fokus från låten till att reda ut vem som är vem, och vem som gör vad på scen! Underkänt! Trodde på final innan, men nu säger jag…….Ingen final!

  Man märker att bandet har erfarenhet från internationella framträdande! prisade av MTV och jag tycker att Turkiet motsvarar förväntningarna! Kanske inget mästerligt framträdande, men man sitter heller inte och väntar på att det ska ta slut!
  Final och topp 10!

 2. Schlagerpinglan

  Rickard, Roligt att se att det inte bara var jag som imponerades av Bulgarien. Låten i sig är kanske inte så speciell men de förvandlade det hela till något väldigt intressant och höjde sig flera snäpp i mina ögon.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se