Dagens schema

2010-05-27 (torsdag)

I kväll är det då dags för Sverige att försöka ta sig vidare till finalen av Eurovision Song Contest 2010. Innan det är dags för sändningen av den andra semifinalen så ska det hela repeteras ännu en gång, se schemat nedan. (Källa: eurovision.tv)

Schema torsdagen den 27:e maj 2010:
kl. 15:00-17:00 3:e genrepet av Semi 2 (se klipp från 26/5 här)
kl. 21:00-23:00 Live-sändning av ESC 2010 – Semi 2
kl. 23:30-00:30 Presskonferens & dragning av startnummer

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Dagens schema”

 1. Kerstin

  Är nu hemkommen från sommar huset på landet där jag avnjutit den första semifinalen. Har ingen dator där ute men du kan ju förstå Schlagerpinglan att jag vart lycklig när Belgien gick vidare även om jag inte var särskilt orolig. Du vet ju att jag älskat detta bidrag sen jag hörde den första gången i mars och den har hängt kvar som en favorit hos mig ända sen dess men det som är kul är att många nu har fått upp ögonen för Tom Dice och Belgiens bidrag och insett hur bra det är han vart ju lite av en publikfavorit i tisdags. Låten fungerar fantastiskt bra live och Tom Dice var också väldigt bra med nyklippt frisyr och nystruken skjorta. Ett tag blev jag väldigt osäker på Belgiens chanser i finalen då ingen verkade gilla detta mer än jag men nu är jag väldigt säker på att Tom hamnar topp 8. Annars var semifinalen helt ok. Den låt jag tyckte var en besvikelse var Lettland hon sjöng verkligen dåligt. Att Bosnien tog sig vidare var också lite konstigt men ingen chock och att Slovakien missade final var också konstigt men inte heller där någon större chock. Nu ser jag fram emot ikväll.

 2. Schlagerpinglan

  Kerstin, Välkommen tillbaka. 😀 Undrade var du höll hus, nu när Belgien gick vidare och allt. 🙂 Ja nu när man sett att Belgiens nummer fungerade så kan den ju gå väldigt långt. En skön kontrast till andra påkostade nummer. Ska bli en intressant final, där förhoppningsvis även Sverige får vara med.

 3. O

  Hade semi 1 också tre repetitioner? :O

 4. Schlagerpinglan

  O, Jepp de hade de, efter precis samma mönster.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se