Grattis Tyskland!

2010-05-30 (söndag)

Schlagerpinglan: Jaaaaaaa! Min förstahandsfavorit Tyskland höll hela vägen. 😀 Detta var nog bland det bästa som kunde hända tävlingen. Kanske innebär detta att vi återser vi en del småländer i nästa års Eurovision Song Contest? 😀 (Återkommer med fullstädigt resultat senare.)

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Grattis Tyskland!”

 1. Jan-Åke

  Jag är mycket glad över resultatet. Av alla låtarna som var i final var “Satellite” den som jag hoppades skulle vinna. Rätt låt vann!

 2. Rickard

  Jaaaaaaaa! Äntligen en vinnare man kan känna glädje och stolthet över! En vinst jag unnar Tyskland hundra gånger om, och en vinst för hela Eurovision!!! Nu kanske fler västländer vågar sig tillbaka till tävlingen 😀

  Länge sedan jag var så nöjd med resultatet! Georgien, Rumänien, Belgien och självklart Azerbajdzjan högt upp i resultatlistan! Hurra!!!

 3. O

  Bästa som kunde hända! Whooho!

  Samt; både Finland och Sverige var 11:or! 🙂

  Dock; Slovakien näst sist? 🙁

 4. Kerstin

  Så himla glad är även jag ikväll. Det gick så bra för mina favoriter. Belgien var uppe på andra plats länge men slutade på topp 6, det var ju också väldigt tajt på placeringarna 2-6. Och så vann Tyskland som var lika stor favorit som Belgien för mig. Äntligen vann rätt låt!! Vad som glädjer mig lika mycket är att Azerbaijan inte vann eller ens kom topp 3 vilket jag aldrig ens trodde, ikväll segrade rättvisan. Israel som aldrig heller tilltalade mig var aldrig i närheten av en topp tio placering men han måste vara grymt besviken. Rätt låt vann, god natt!!

 5. Nora

  Vilken helt underbar blogg! Helt i min smak. Den här läggs till bokmärkena bums. Ser mycket fram emot att följa schlagerpinglan i fortsättningen 🙂

 6. David

  Slovakien näst sist har sin förklaring… de har absolut noll grannröster. Det finns röstkluster utspridda över Europa, även Tyskland ligger bra till… Och balkanländena slår nog det mesta (även om Nordenländerna är närapå i samma klass…). Jag säger bara grattis Slovakien till de poäng ni fick. För det för hårt inarbetade poäng!

 7. Schlagerpinglan

  Rickard, Jag ville ju absolut inte att Azerbajdzjan skulle vinna men är dock glad att de hamnade så högt upp, för Safuras skull. Att komma hem med en bottenplacering efter att så många satsat så mycket hade inte varit skoj för henne.

  Nora, Tackar, tackar. Du är så välkommen! 😀

  Kerstin, För min del så är jag nöjd över att Ryssland slog storheter som Israel, Irland och Norge. Inte illa. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se