Ny “J’aime la vie”-video

2010-07-21 (onsdag)

I år är det 25 år sedan Belgien fick sin första och enda Eurovision-vinst i och med Sandra Kim och hennes “J’aime la vie“.

Jubileumet uppmärksammas av ett försäkringsbolag som använder en nyinspelning av låtens video i sin marknadsföring. I videon, som går under mottot “Du drar dig tillbaka tidigare än du tror”, får man se originalvideon och den nyinspelade versionen sida vid sida. Videon kan ni se här. (Källor: esctoday.com och youtube.com)

Schlagerpinglan: Detta var verkligen ett roligt klipp. Det är inte många andra Eurovision-vinnare som skulle kunna göra en video 25 år senare och se så unga ut som Sandra Kim gör här. Å andra sidan så är det ju inte heller så många som får tillfället att vinna ESC som 13-åring. 😉

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Ny “J’aime la vie”-video”

 1. DavidG

  Gillar henne.

  Skulle schlagerpinglan kunna skriva sina åsikter om Kosovos vara eller inte vara i Eurovision. Efter dagens beslut i Haag så verkar det som att det inte finns många hinder för Kosovos deltagande så fort EBU ger landet medlemskap. Hur tror du reaktioner och beslut kommer vara ifrån serbien och ryssland när det väl händer osv.. osv??..

  vill höra dina åsikter om kontroversiella länder i Eurovision över lag.. israel versus libanon och mellanöstern osv..

 2. Schlagerpinglan

  David G, En mycket intressant fråga som jag definitivt kommer att ta upp inom de närmsta dagarna. Inte helt enkelt, då jag inte är helt säker på var jag själv står. Jag tackar i alla fall så länge för ett bra ämnes-förslag och återkommer senare.

 3. DavidG

  Japp. tycker det är intressant med såna här frågor om kontroversiella länder och deras deltagande i olika evenemang…

 4. DavidG

  Kosovo är trots allt ett speciellt fall i internationell rätt.. men tyvärr tycker serbien,ryssland och grekland och cypern att kosovo fortfarande tillhör serbien.

 5. DavidG

  men tror det skulle dela eurovision-fansen i två delar.. de som välkomnar Kosovo och de som tycker att Kosovo absolut inte ska vara med. kan också innebära att något av länderna som nämndes i mitt förra meddelade att de hoppar av tävlingne eller liknande… vilket ej är troligt men ändå.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se