Norska MGP-datum

2010-08-14 (lördag)

NRK har bekräftat att första deltävlingen av Norges Melodi Grand Prix 2011 kommer att hållas i Brekstad, Ørland, den 15:e januari och att Siste Sjanse avgörs i Sarpsborg den 5:e februari. Var de övriga deltävlingarna samt finalen hålls har ännu ej meddelats.

Troliga datum för Norges Melodi Grand Prix 2011:
15/1 – Deltävling 1
22/1 – Deltävling 2
29/1 – Deltävling 3
5/2 – Siste Sjanse
12/2 – Final
(Källor: escsweden.com och oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Då fyller vi in dessa datum i ESC-2011-kalendern och ser att även Finland planerar att hålla sin final den 12:e februari. Lite synd när två sådana stora händelser krockar men man kan ju ha värre problem. 😉

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se