LED-skärmar kommer tillbaka

2010-08-18 (onsdag)

Till skillnad från den påkostade, ryska versionen av Eurovision Song Contest så innehöll årets norska version inga LED-skärmar. Det blev i stället en betydligt billigare variant med ljusfylld scen som verkade fungera bättre i arenan än i TV-rutorna.

Enligt säkra källor så kommer dock LED-skärmarna tillbaka nästa år, då Tyskland lär vilja bjuda på en imponerande Eurovision-show.
(Källa: oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Jag tyckte att det var helt rätt gjort av Norge att ta ett steg tillbaka och inte försöka sig på att bräcka Rysslands supersatsning 2009, hur ljummet slutresultatet än blev. Viktigast då var ju att det hela inte snöbollade iväg till att bli en ännu större cirkus än vad det redan är.

Nästa år ser jag dock fram emot en lite roligare tillställning, då jag inte tror att tyskarna kommer att vara lika blyg- och sparsamma som norrmännen var. Förhoppningsvis hittar de en nivå där de kan imponera utan att ruinera sig på köpet.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “LED-skärmar kommer tillbaka”

  1. Rickard

    Nä, jag håller med dig! Att toppa Ryssland är nästan omöjligt och det skulle sluta i cirkus som du skriver! För egen del gillade jag den lite mer avskalade scenen i Norge! Det ska vara fokus på de som framträder och inte på all påkostad teknik och enorma scener, vilka gör att artisterna försvinner! Dessutom vore det tråkigt om det slutar med att bara ett fåtal länder har råd att arrangera eurovision om kostnaderna för värdlandet fortsätter stiga! Speciellt efter rådande ekonomiska kris. I synnerhet gäller det Grekland, Spanien och Baltikum!

    Men tror att tyskland kommer leverera ett prickfritt och välorganiserat arrangemang, som i allt annat de tar för sig! 🙂

  2. DavidG

    tror att tyskland kommer göra ett bra jobb….

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se