Schlagerpinglan: Efter att ha lyssnat igenom drygt 30 av de runt 200 Webbjokern-bidragen så hejade jag till rejält när jag fick upp bidrag nr 115: Believe in me med Maliq. Det var något utöver det vanliga. Antingen har vi en given finalist här eller så är det något som blivit fel. Det är nämligen så bra att man blir misstänksam. 😀

Att man skulle hitta en proffsig låt med en artist som både har utstrålning och som kan sjunga och dansa det trodde man ju inte riktigt. Det verkar nästan för bra för att vara sant. Jag hoppas att allt gått rätt till, för det är verkligen min favorit så här långt.

Mer om Webbjokern hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Är “Believe in me” (nr 115) en webbjoker?”

 1. Gustav

  Hejsan!
  Du har ju bra koll, så jag behöver ett tips från dig Schlagerpinglan! Har nämligen skickat in två bidrag i år. Nr 167 “Hanna Stanna” och nr 221 “Miss Universum”. Vilken tycker du är bäst och vilken ska jag satsa på att be mina vänner rösta på?

 2. Alexander

  MEN GUD! Det här var ju ruskigt bra! Jag kan inte tro på att han aldrig har haft ett skivkontrakt. Han är ju en färdig artist. Det ligger en hund begraven!

 3. Schlagerpinglan

  Gustav, Nu är jag ju ingen direkt expert men skulle jag själv välja så hade jag valt att satsa på nr 167 “Hanna Stanna”. Hör för säkerhets skull runt bland dina vänner först, om alla opponerar sig så var det nog inget bra råd. 🙂 Lycka till i tävlingen!

 4. Andreas

  Ja, han förtjänar att vinna.
  Soft härlig låt, verkligen klass!

 5. MALIQ

  Shlagerpinglan!! Inga ord kan beskriva hu göad
  jag blev över att läsa din fina ” resencion” om min låt i webjokern!
  Min vän länkade mig ditt inlägg och jag vill bara säga
  Tusen Tusen Tack för stödet! 😉 Du är Grym! ;)…
  Fortsätt gärna hålla tummarna för mig :).

  Tack även Alexander och Andreas för era kommentarer..
  Nu hoppas vi på att detta går vägen ;).
  Sköt om dig, keep in contact , Sköt om dig!
  MaliQ

 6. Schlagerpinglan

  MaliQ, Än har jag många bidrag kvar att lyssna på, så kanske dyker det upp något ännu bättre än “Believe in me” men det har jag svårt att tro. Håller tummarna för att det räcker hela vägen till finalen.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se