Schlagerpinglan: I dag klockan 12 slutar äventyret för många av kandidaterna till årets Webbjokern då endast de 100 bidrag med flest röster får vara kvar i tävlingen. SVT tillåter 100 (!) röster per abonnemang fram till den 27:e oktober, sedan nollställs rösterna. De är även så vänliga att upplysa om att det är/var väldigt jämnt runt strecket.

Jag skulle däremot vilja belysa det faktum att endast 50 bidrag tar sig vidare den 25:e oktober, så har man problem att ta sig över 100-strecket nu så är det kanske bortkastade pengar att tokrösta på sig själv när man ändå förmodligen åker ut några dagar senare. Jag påstår inte att det tvunget måste vara så, bara att man bör ha det i åtanke innan man beslutar sig för att rösta.

Se även: SVT:s Webbjokernsida och Schlagerpinglans topplista.

Snart endast tre timmar kvar. Lycka till alla ni förhoppningsfulla!

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se