Nederländerna väljer 30/1

2010-10-21 (torsdag)

Nationaal Songfestival 2011” heter showen som kommer att välja ut Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest. Att det är gruppen 3J’s som kommer att framföra låten vet vi sedan innan och nu vet vi även att deras låt kommer att väljas ut den 30:e januari.

TV-tittarna och en jury kommer att få välja mellan följande fyra holländska låtar: “Noit alleen“, “Je verliest en je wint“, “Geef mij een naam” och “Toen ik jou vergat“.
(Källor: oikotimes.com och escsweden.com)

Schlagerpinglan: Nederländerna avslöjade ganska tidigt vilka artister de ville sända till Tyskland. Låtvalet lägger de dock ner lite mer tid på och det är ju ett gott tecken. Efter sex år i rad utan någon finalplats (se statistiken här) så känner de sig säkert manade att leta fram något utöver det vanliga.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se