Åtta Webbjokrar kvar

2010-11-02 (tisdag)

Schlagerpinglan: Nästa bidrag att åka ur Webbjokern (MF-2011) blev “Lovar & svär“. Synd, det var en riktigt bra låt. I morgon åker ytterligare en låt ut och sedan en till och SEN är vi framme vid de sista fem som får uppträda i finalen.

De resterande Webbjokrarna (MF-2011) i alfabetisk ordning:
Beautiful world“, Björn Hasselquist (113)
Better or worse“, Julia Alvgard (118)
Don’t stop“, Engla (142)
Get out“, Fredrik och Magnus (162)
I wanna be with you“, Anton & Dejo (185)
On my own“, Jonas Matsson (240)
Stay with me“, Madeleine Jangklev (272)
Tusen nätter “, Billy (293)

Schlagerpinglan: Om ni mot förmodan fortfarande har ett intresse av tävlingen och vill köpa biljetter till Webbjokern-finalen så kan ni gå in på poplight.se, de har fått tillgång till de bästa biljetterna.

Med tanke på situationen så frågade jag rakt ut om de fått dessa biljetter i utbyte mot att de inte skulle belysa röstningshaveriet. En ärlig fråga som enkelt skulle kunna bemötas med en vänlig dementi och kväva alla spekulationer. Jag fick inget svar, dock en förolämpning från deras redaktör, som de senare raderade från sidan.

Uppdaterat I: Jag vill klargöra att jag INTE anklagar poplight för något utan jag gav dem bara en chans att svara på en befogad fråga som många ställt. Hade jag fått ett hövligt svar så hade jag inte ens tagit upp det här men deras beteende har ju ett nyhetsvärde i sig.

Uppdaterat II: I efterhand har representanten för poplight förklarat att de INTE går SVT:s ärende samt att skribenten ber om ursäkt för sin kommentar till mig. Därmed avslutas den frågan.

Uppdaterat III: NU äntligen, efter att ha jamsat med lite väl länge, har poplight vaknat och börjar skriva lite mer kritiska texter om röstningen. Endast sju bidrag är kvar, så det är i senaste laget men bättre sent än aldrig.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se