Schlagerpinglan: För ett kort ögonblick så kommer jag att blunda för att Webbjokern (MF-2011) är allt annat än en rättvis tävling, svälja min irritation över hur SVT hanterat allt och lägga fokuset där det bör ligga: på artisterna och deras låtar.

Nu när Fredrik och Magnus och deras “Get out” åkte ur så återstår det sju Webbjokrar, två till ska bort innan vi har final-femman klar. Är ni intresserade av vad de själva har att säga eller vill ni ge dem några uppmuntrande ord så kan ni gå in på deras poplight-bloggar, myspace- och hemsidor, länkarna hittar ni här nedan.

Schlagerpinglan rangordnar Webbjokrarna (MF-2011):
1. “Don’t stop“, Engla (142) (blogg)
2. “On my own“, Jonas Matsson (240) (blogg) (myspace)
3. “Tusen nätter “, Billy (293) (blogg) (hemsida)
4. “Stay with me“, Madeleine Jangklev (272) (blogg) (myspace)
5. “Better or worse“, Julia Alvgard (118) (blogg) (myspace)
6. “I wanna be with you“, Anton & Dejo (185) (blogg)
7. “Beautiful world“, Björn Hasselquist (113) (blogg)

Schlagerpinglan: Efter att jag lyssnat igenom alla Webbjokrarna så skrev jag ju ner en topplista med de 18 bidrag som jag tyckte var bäst. Tre av dessa är fortfarande med i leken. Nu får det sluta precis hur det vill, bara Engla tar en av platserna i MF. Heja! 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se