Och så var de bara sex…

2010-11-04 (torsdag)

Schlagerpinglan: I dag stod det klart att det blev “Stay with me” med Madeleine Jangklev som blev nästa offer i Webbjokern (MF-2011). Synd på en sådan vacker ballad.

Nu återstår sex Webbjokrar men bara fem av dem får uppträda i den TV-sända finalen på måndag. Vilka det blir avläses i morgon klockan 12. Aktuell ställning ser ni på svt.se.

Schlagerpinglan rangordnar Webbjokrarna (MF-2011):
1. “Don’t stop“, Engla (142)
2. “On my own“, Jonas Matsson (240)
3. “Tusen nätter “, Billy (293)
4. “Better or worse“, Julia Alvgard (118)
5. “Beautiful world“, Björn Hasselquist (113)
6. “I wanna be with you“, Anton & Dejo (185)

Schlagerpinglan: Som vanligt så uppmanar jag er varken att rösta eller att låta bli. Är ni bara medvetna om att det i princip är obegränsade röster som gäller och att en liten röst knappast gör från eller till så är ni fria att göra precis som ni vill. 😀

Det ska bli intressant att se om någon av de tävlande lägger in en röstningsspurt i natt och om det i så fall lönar sig eller om motståndarna har tillräckligt med resurser för att svara och gå om.

Eller nej, så går det naturligtvis inte till. Det är ju “hela svenska folket” som röstar. 😉 Tro vad ni vill, intressant kan det bli i alla fall nu när finalplatserna verkligen står på spel. Själv hejar jag fortfarande på Engla.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


Kommentarer är avstängda.


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se