Webbjokerns fem finalister

2010-11-05 (fredag)

Schlagerpinglan: Det blev Björn Hasselquist och hans “Beautiful world” som fick den snöpliga sjätteplatsen i Webbjokern (MF-2011) och därmed har vi alla de fem finalisterna klara. Röstningen är avslutad och sätts inte igång igen förrän vid finalen den 8:e november, då endast telefonröster (ej sms) gäller. Mer info om röstningen hittar ni på svt.se.

Resultatet av Webbjokern (MF-2011) innan finalen:
1. “On my own“, Jonas Matsson (73 578 röster)
2. “Tusen nätter “, Billy (69 076 röster)
3. “Better or worse“, Julia Alvgard (66 709 röster)
4. “I wanna be with you“, Anton & Dejo (61 721 röster)
5. “Don’t stop“, Engla (58 053 röster)

Schlagerpinglan: Ett stort grattis till er alla fem! Nu hoppas jag att ni kan förbereda er inför finalen och ladda batterierna så pass att ni kan göra ett så bra framträdande som möjligt. Måste vara enormt nervöst nu. Hur som helst, lycka till och må de bästa låtarna/framträdandena vinna!

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se