Ytterligare två bidrag har kvalificerat sig till Belgiens nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2011. De låtar som ligger upplagda på eurovision.akamusic.com har fram till årsskiftet på sig att samla ihop de 20 000 euro som behövs för att ta sig vidare i tävlingen. De sju som hittills lyckats ser ni här nedan.

Vidare i Belgiens nationella ESC-uttagning 2011 – så här långt:
Où S’en Vont Nos Rêves?”, Léa Clément
Simple Love”, Syla K.
Our Home”, Hélène
C’est la musique“, Steve Linden
Our way“, The Blazing
Nos pages, nos images“, Bellyve
Live my life“, Joe Galli
(Källa: eurovision.akamusic.com)

Schlagerpinglan: Jag tycker fortfarande att “Où S’en Vont Nos Rêves?” är den överlägset bästa låten. Förhoppningsvis blir det Léa Clément som får representera Belgien i Tyskland 2011.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Belgiens kandidater – så här långt”

  1. DavidG

    Ur tävlings synpunkt hoppas jag inte att hon vinner. låten är en dussinlåt…tyvärr inget för eurovision. tycker personligen fortfarande att den låten är en typisk låt som alla säger är fantastisk och som man ska gilla, sen när det väl är dags för semifinalen så åker den ut med huvudet före….

    det är bättre att skicka en lite mer uptempo låt..som 2010 visade…

  2. Schlagerpinglan

    DavidG, Det är mycket möjligt att du har rätt i att det är en sådan ballad som inte faller tillräckligt många i smaken för att det ska vara lönt att skicka den till Tyskland…. men den tilltalar mig på ett så väldigt övertygande sätt att jag inte kan göra annat än att hålla tummarna för den.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se