Schweiz väljer i kväll

2010-12-11 (lördag)

Schlagerpinglan: I kväll kl. 20:05 är det dags för Schweiz att välja ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2011. Länkar till bidragen samt min personliga betygsättning hittar ni här medan ni här eller här (förhoppningsvis) hittar en fungerande länk till webbsändningen av “Die grosse Entscheidungs Show“, som uttagningen heter.

12 bidrag tävlar och vinnaren utses av 100% tittarröster efter att en expertjury sagt sitt. Så här på förhand ser jag ingen självklar segrare utan det blir nog till att vänta på att en av artisterna lyckas “sälja” sitt bidrag lite bättre än de övriga. Min personliga favorit så här timmarna innan är nog “Drop of drizzle” med Andrina men det kan ju ändras.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se