Lyssna på Spaniens finalister

2011-02-17 (torsdag)

Små snuttar av de nio låtar som tävlar i Spaniens uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2011, “Destino Eurovision“, på fredag finns upplagda på TV-bolagets hemsida. De finns även samlade på YouTube.

De tre finalisterna sjunger vars ett tre-låtars-medley, juryn väljer bort två av varje artists låtar och sedan får tittarna välja vilken av de tre kvarvarande låtarna som ska representera Spanien i ESC. Låtlistan ser ni här nedan:

Finalisterna av Spaniens Destino Eurovision 2011:
“Que me quiten lo bailao“, Lucía Pérez
“Abrázame“, Lucía Pérez
“C’est la vie! It’s allright“, Lucía Pérez
“Volver“, Auryn
“El sol brillará“,Auryn
“Evangelyne“, Auryn
“Diamonds“, Melissa
“Sueños rotos“, Melissa
“Eos“, Melissa

Schlagerpinglan: Inte helt oväntat så behövs det mer än några sekunders lyssning för att hitta den där speciella vinnarkombinationen. Min favoritartist är fortfarande Melissa men jag lutar nog åt att Auryn fått de bästa låtarna. Kan bli riktigt spännande att se vem som drar det längsta strået.

Mer om den spanska uttagningen och finallåtarna hittar ni här.

Andra bloggar om: Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se