Sin vana trogen så valde TV-bolaget i Bosnien och Hercegovina ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest internt. Artisten avslöjades för en tid sedan och på måndagskvällen spelades Dino Merlins låt, “Love in rewind“, upp för ESC-publiken för första gången.

Lyssna på Bosnien och Hercegovinas ESC-bidrag 2011 här:
Dino Merlin – “Love in rewind”

Schlagerpinglan: Det lite halvspexiga sättet som “Love in rewind” framfördes på gjorde inte låten riktigt rättvisa. Om man däremot ignorerar det och koncentrerar sig på musiken så framträder en riktigt bra låt med ett behagligt, gungande lugn. Förmodligen så lär den även växa rejält med tiden.

Bosnien och Hercegovina tävlar i den andra semifinalen (precis som Sverige) och jag tror nog att de enkelt bör kunna ta sig vidare till finalen, om de inte misslyckas totalt med framträdandet, vill säga.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Bosnien och Hercegovinas ESC-bidrag 2011”

  1. Sofia

    Bosnien är mitt favorit,, “Love in rewind ” vilken bra låt wow !!!
    Nästa Eurovision Song Contest i Bosnien helt enkelt .

  2. Schlagerpinglan

    Inte helt omöjligt. Den kräver några lyssningar men efter det… då är den något speciellt.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se