Videon till Spaniens bidrag

2011-03-11 (fredag)

Den officiella videon till “Que me quiten lo bailao” med Lucía Pérez, Spaniens bidrag till Eurovision Song Contest 2011, hittar ni på RTVE:s hemsida.

Schlagerpinglan: Den glada och festliga “Que me quiten lo bailao” har här fått sig en passande video. Jag tror inte att Spanien kommer sist av “The Big Five”-länderna men de lär nog inte heller hamna i den absoluta toppen. “Glatt men mediokert” är mitt betyg på låten för tillfället.

Mer om Spaniens ESC-uttagning 2011 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Spaniens bidrag”

  1. Rickard

    Nä, det känns som om Frankrike och UK sitter i förarsätet. Jag tror heller inte att man slår Lena. Men före Italien ska man väl komma? Har alltid denna sortens bidrag som spanien skickat. Vackra, melodiösa etc.. Hoppas att den kommer gå bra! 🙂

  2. Rickard

    gillat

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se