Videon till Ungerns bidrag

2011-03-12 (lördag)

Ungern kommer att representeras i Eurovision Song Contest 2011 av Kati Wolf med låten “What About My Dreams“. Den nya versionen, med text på engelska och lite ungerska, samt den officiella videon hittar ni här. En dokumentär om hur det var att göra videon hittar ni här. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Ungern gör precis det jag önskade från Nederländerna, d.v.s. de behåller en del av låten på originalspråket, vilket jag tycker är ett jätteplus i sammanhanget.

Hur som helst så är detta en av de låtar jag känner lite extra för. Risken finns att den uppfattas som alltför enkel, retro och förutsägbar för att få ihop några större mängder röster i den tuffa, första semifinalen. Förhoppningsvis fixar Kati det med ett övertygande framträdande.

Mer om Ungerns ESC-bidrag hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Videon till Ungerns bidrag”

  1. Jan-Åke

    Jag har bara lyssnat på några av låtarna hittills och jag tycker att det här är en av de bästa, än så länge. Jag håller med om att det är kul att de sjunger på ungerska. Jag önskar att man alla länder skulle sjunga på sina egna språk. Folk kanske tycker jag är gammaldags, men lite av tjusningen tycker jag är att få höra sånger på andra språk än bara engelska.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se