Moldaviens officiella video m.m.

2011-03-18 (fredag)

Schlagerpinglan: Här följer ytterligare en handfull officiella videor till Eurovision Song Contest 2011. Av dessa är det endast Moldavien som gjort några större förändringar sedan uttagningen/presentationen.

Länkar till diverse ESC-videor:
Moldavien: “So Lucky“, Zdob si Zdub
Ryssland: “Get You“, Alexej Vorobjov
Portugal: “Luta é alegria“, Homens Da Luta
Lettland: “Angel in Disguise“, Musicc
Litauen: “C’est ma vie“, Evelina Sašenko

Schlagerpinglan: Förvånande nog så verkar det som att Ryssland valt att använda presentations-versionen av “Get you” som sin officiella video. De flesta andra gör ju annars special-videor eller mixar framträdandet med studio-versionen av låten. En sådan (inofficiell) mix hittar ni här. Själv hade jag ju sett fram emot en snygg video. 😉 Nåja, den dyker kanske upp senare.

Fler officiella ESC-videor hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se