Sveriges officiella video m.m.

2011-03-19 (lördag)

Schlagerpinglan: Det fortsätter att trilla in videor på den officiella youtube-kanalen för Eurovision Song Contest 2011. Eftersom det denna gång var dags för Sveriges bidrag så kompletterar vi med en länk till ballad-versionen av “Popular“.

Länkar till diverse ESC-videor och versioner:
Sverige: “Popular“, Eric Saade (video)
Sverige: “Popular“, Eric Saade (slow version)
Slovenien: “No one“, Maja Keuc (video)
Serbien: “Čaroban“, Nina (video)

Schlagerpinglan: Inte mycket nytt där men dock ett litet frågetecken. Varför har Slovenien originaltexten i sin video när det meddelats att “Vanilija” ska framföras på engelska i ESC? Ett smakprov hittar ni här.

Förhoppningsvis har de slopat engelsk-planerna men eftersom en engelsk text redan lämnats in till EBU så är det väl mer troligt att det är den engelska videon som blivit lite försenad. Svaret kommer tids nog.

Fler officiella ESC-videor hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se