Den slutliga versionen av Israels bidrag till Eurovision Song Contest 2011 går att lyssnas på här. Den tillhörande videon till “Ding Dong” med Dana International uppges spelas in den 10:e april. Dessutom lär ytterligare versioner av bidraget, bl.a. en helengelsk, dyka upp inom kort. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Dana tillhör inte mina favoritsångerskor men kanske är det just den spröda, speciella sångstilen som gör “Ding Dong” till vad den är. Hur som helst så hoppas jag på en finalplats för Israel i år.

Dana har planer på att bära en skapelse av Jean Paul Gautier i Tyskland och därför låter hon fansen rösta på sina favoriter av de åtta förslag på utstyrslar som ni hittar här. Själv hittade jag ingen favorit.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Slutversionen av Danas “Ding Dong””

  1. Rickard

    Danas “Diva” är en klassiker, även om det inte var den bästa låten det året. Det blir dock omöjligt att upprepa den bedriften men final kan det nog bli då hon tävlar i den MYCKET enklare semifinal 2! 😀

  2. Kerstin

    Håller med om att Danas låt i år inte håller tillräckligt hög klass för att vinna i år men däremot var Danas låt Diva den klart bästa låten när hon vann 1998 jag minns inte ens någon annan. Final i år blir det nog men jag är inte särkskilt förtjust i låten.

  3. Jerry

    Jag älskar både rösten och årets bidrag “Ding Dong”. Min favorit till slutsegern.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se