Vilka är Alex Sparrow och Blue?

2011-04-05 (tisdag)

Schlagerpinglan: För er som missat att Rysslands representant i Eurovision Song Contest 2011, Alexey Vorobyov, är en mångsysslare så finns det ett PR-klipp, “Who is Alex Sparrow (Alexey Vorobyov)?“, som visar lite av hans prestationer som sångare, skådespelare, stuntman, dansare, skridskoåkare m.m..

Om ni däremot är mer intresserade av att se mer av Storbritanniens ESC-representanter, killarna i Blue, så lär de nyligen ha ställt upp på några väldigt lättklädda bilder för en tidning. Mer info hittar ni på oikotimes.com.

Jepp, “inför-ESC-PR-säsongen” är i full gång. Många nöjer sig med traditionella resor, uppträdanden, intervjuer och TV-shower medan andra är lite mer kreativa i sin jakt på uppmärksamhet. Om det ger bättre slutresultat kan ju diskuteras men det hjälper i alla fall till att fördriva tiden fram till tävlingen. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se