Armeniens officiella video

2011-04-10 (söndag)

Den officiella videon till Armeniens bidrag i Eurovision Song Contest 2011 kan ni se här. Det är internvalda Emmy som tävlar med låten “Boom Boom“. I videon syns bl.a. Arthur Abraham, en känd tysk boxare med rötter i Armenien.
(Källor: esctoday.com och oikotimes.com)

Schlagerpinglan: Förhoppningsvis blir inte Emmys scenframträdande i Tyskland lika rörigt som videon, då det i så fall är lite Kate Ryan-varning (“Je t’adore” 2006) på det. Rolig dock när de petar in kändisar med landsanknytning. Inte för att jag någonsin hört talas om Arthur Abraham men ändå. 😀

Fler ESC-videor hittar ni här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se