Inför ESC i kväll

2011-04-26 (tisdag)

Schlagerpinglan: Ni glömmer väl inte att det i kväll klockan 21:00 (SVT 1 och SVT Play) är dags för det andra programmet av “Inför Eurovision Song Contest 2011“?

Eftersom det första blev en positiv överraskning så ska det bli intressant att se vad panelen har för åsikter om bidragen från Malta, San Marino, Kroatien, Island, Ungern, Portugal, Litauen, Azerbajdzjan och Grekland.

Info om de resterande två “Inför”-programmen hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Inför ESC i kväll”

 1. Jan-Åke

  Av kvällens genomgång av bidragen gillar jag Ungerns och Islands bidrag. Jag tror att jag hade gillat Islands bidrag ännu mer om de sjungit den på isländska.

 2. O

  Tyckte inte att dagens program var lika bra, men det var nog för att de var så eniga och för att bidragen hade lite lägre standard 🙂

 3. Rickard

  Till och med panelen var hyfsat överens med mej vilket aldrig hänt! Möjligtvis Island då som enligt mej är en rejäl flopp! Det beror troligtvis på att de bra låtarna här var så påtagligt mycket bättre än de lite sämre!

 4. mimi

  Jag fattar inte att de inte tyckte om Greklands bidrag, den var ju bra!

 5. Schlagerpinglan

  @Jan-Åke, Jag tycker också bättre om den isländska versionen men det verkar inte som att vi är så många som gör det. Bättre då att försöka locka till sig lite extraröster med den engelska versionen 😉

  @mimi, Jag håller med panelen om att grekens inhopp var bidragets räddning och att rap-inslaget kunde hoppats över. Eftersom bidraget vann Greklands uttagning så lär du ju inte vara ensam om att tycka om helheten så det ska bli intressant att se hur majoriteten av de röstande resonerar. Kan bli final, kan bli fiasko. Vi får se.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se