Anastasija Prychodko, som gav Ryssland en 11:e-plats i ESC 2009 med “Mamo” har släppt en ny låt tillsammans med artisten David. Videon till “Mezhdu Nami Nebo” hittar ni här.

Schlagerpinglan: För den oinvigde så kan kanske “Mezhdu Nami Nebo” uppfattas som lite slätstruken och repetetiv men jag gillar den. 🙂 Rysk ballad-pop utan onödiga krusiduller.

Medan jag aldrig riktigt imponerades av “Mamo” så tyckte jag desto bättre om “Action” som Anastasia tävlade med i Ukrainas ESC-uttagning 2011. Då fick hon se sig slagen av bl.a. Mika Newton och hennes “Angel” som till slut fick en fjärdeplats i ESC-finalen.

Ukraina har ännu inte (vad jag vet) bekräftat att de ställer upp i ESC 2012 men när de väl gör det så är min andrahandsönskan att Anastasia Prihodko finns med i bilden. Min förstahandsönskan är naturligtvis att deras uttagning ska löpa helt problemfritt men vad kan oddsen vara för att det skulle inträffa? 😉

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Anastasia Prihodko – “Mezhdu Nami Nebo””

  1. Rickard

    I Ukraina är de oddsen väldigt höga tyvärr! Men de får gärna motbebisa mig 😉

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se