Schlagerpinglan: Sitter ni och tjuvhåller på en bra låt som ni funderar på att skicka in till Melodifestivalen 2012 så är det hög tid att ni laddar upp den nu för deadline är vid midnatt. Mer om detta hittar ni här.

Vad har annars hänt på MF-fronten på sistone? Jo, det har avslöjats att Henrik Johnsson och Edward af Sillén kommer att vara innehållsansvariga för Melodifestivalen 2012 och att “live” kommer att vara ett ledord, vilket låter som idel bra beslut. Se vidare på svt.se.

Dessutom har naturligtvis även spekulationerna kring MF-2012-artisterna dragit igång. En bra artikel i ämnet hittar ni på Poplight.

Själv hoppas jag mer på att vi väljer ut en låt som jag känner något för och som jag helhjärtat kan heja på i ESC än att det måste vara en speciell artist. Skulle det sedan visa sig att Martin Rolinski råkat tävla med just den låten så gör det naturligtvis ingenting. 😉

Man vet dock aldrig, kanske är det en helt okänd förmåga som dyker upp på scenen med just den där rätta låten. Vi får se vad som händer, först ska alla bidragen samlas in. Lycka till, alla hoppfulla!

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se