När Schweiz ska välja ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2012, den 10:e december, så kommer SF att stå för 6 av de 14 finalbidragen. Dessa väljs ut genom en online-omröstning på eurovisionplattform.sf.tv som startar i dag och som innehåller 220 bidrag.

En jury har halva makten och internetanvändarna har halva. För att kunna rösta gör man så här:

1. Registrera dig hos Schweizer Fernsehen (SF)
2. Efter att det bekräftats via email kan du logga in och röstaeurovisionplattform.sf.tv
3. Varje person har fyra röster att fördela på sina favorit-bidrag.
(Källor: eurovisionplattform.sf.tv, esctoday.com och escdaily.com)

Schlagerpinglan: Mellan den 1:a och 30:e september har SF tagit emot och lagt upp bidrag på eurovisionplattform.sf.tv. Nu finns där 220 bidrag som vi får rösta på från den 16:e till 30:e oktober. Jag har hunnit gå igenom en del men har många kvar.

För tillfället så tycker jag bäst om “Near me” – Loic Schumacher, “For You (I will build Rome…)” – Romanz och “Tolerance” – Mael men eftersom jag har många låtar kvar att lyssna på så väntar jag ett tag med att utse några definitiva favoriter.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se