SF (Schweiz) har valt

2011-11-11 (fredag)

TV-bolaget SF har nu utsett sina sex kandidater i finalen av Schweiz ESC-uttagning den 10:e december, “Die grosse Entscheidungsshow“.

Efter att resultatet från en online-uttagning slagits samman med juryns röster så fick de fram att följande bidrag fortfarande har chansen att bli landets representat i Eurovision Song Contest 2012:

SF:s sex kandidater i finalen av Schweiz ESC-uttagning, 10/12:
C’était ma vie“, Lys Assia
She“, Emel
Peace & Freedom“, Ivo
Fragile“, I Quattro
The Song In My Head“, Raphael Jeger
Shining“, Macy
(Källa: eurovisionplattform.sf.tv)

Schlagerpinglan: Hmmm… in i det sista hoppades jag att “For You” med Romanz eller “Near Me” med Loïc Schumacher skulle kvalificera sig till finalen men det gick tydligen inte här heller. Nåja, jag får väl smälta resultatet lite innan skriver mer för att undvika att det blir en alltför bitter ton i bloggen. Lite gulligt var det dock att Lys Assia (historiens första ESC-vinnare) gick vidare. På återseende.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “SF (Schweiz) har valt”

  1. davve

    tror televisionen där vill sända lys assia till eurovision.. för hennes motstånd verkar inte vara så starkt…men vi får se..

    risken är ju att det börjas göra bettings på om Lys Assia lever länge nog att delta om hon nu vinner i schweiz för hon är ju närmare 90 års åldern,,.tror jag

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se