I går var det dags för den första utröstningsdelen av SloveniensMisija Evrovizija”. När de åtta tävlande artisterna uppträtt så avslöjades det vilka sex som fick gå direkt vidare till nästa veckas show, se längre ner.

De övriga två, Gašper Rifelj och Flora Ema Lotrič, fick uppträda med ytterligare vars en låt. Den efterföljande omröstningen beslöt att det var dags för Gašper Rifelj att lämna Misija Evrovizija.

Artisten som åkter ur Misija Evrovizija (del 7) 13/11:
Gašper Rifelj (“All I Wanna do is make love to you“)

Artisten som räddades kvar:
Flora Ema Lotrič (“Think twice“)

Artisterna som gick direkt vidare:
Eva Boto (“Any man of mine“)
Nadja Irgolič (“Ironic“)
Manuela Brečko (“Like a prayer“)
Nika Zorjan (“Would I lie to you“)
Brina Vidic (“The most beautiful girl in the world“)
Nika & Eva Prusnik (“Gangsta’s paradise“)
(Källa: escchat.com)

Schlagerpinglan: Då jag aldrig riktigt förstod varför Gašper Rifelj gått vidare i tävlingen till att börja med så var jag väldigt lättad över att det var han och inte min favorit Flora Ema Lotrič som fick lämna programmet.

Om utslagningarna fortsätter i samma stil, d.v.s. att artister som jag inte förstår storheten i åker ut, så är det dags för Nika & Eva Prusnik nästa vecka men det är inget jag skulle satsa några pengar på. De verkar ju kunna charma juryn/publiken på något sätt.

Säker är jag i alla fall på att det denna vecka var Eva Boto som imponerade mest på mig. Så nu på söndag, den 20:e november, är henne och Flora Ema Lotrič som jag kommer att hålla tummarna för. Då är det dags för del 8 av Misija Evrovizija och ytterligare en artist får lämna tävlingen.

Övriga resultat: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se