Frankrikes ESC-bidrag 2012

2012-01-29 (söndag)

Att Anggun ska tävla för Frankrike i Eurovision Song Contest 2012 med låten “Echo (You and I)” har varit känt ett tag. I dag var det då dags för den officiella presentationen av bidraget och länken till låten hittar ni här nedan. (Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Frankrikes ESC-bidrag 2012 här:
Anggun – “Echo (You and I)”

Schlagerpinglan: Frankrike satsar i år på ett modernt fransk/engelskt bidrag och hoppas med det få lite revansch efter 15:e-platsen förra året med Amaury VassilisSognu“. Hur det blir med den saken får tiden utvisa, det enda jag med säkerhet kan säga är att låten växer för varje lyssning och det är ju alltid ett bra tecken. 🙂

Mer om Frankrikes uttagning av bidrag till ESC 2012 hittar ni här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Frankrikes ESC-bidrag 2012”

 1. Rickard

  Nja, det här var inget jag fastnar för! Tror inte att Frankrike kommer förbättra fjolårets placering med denna låten!
  Jag varken tycker illa om eller gillar låten, vilket är ett dåligt tecken i eurovision-sammanhang!

 2. Schlagerpinglan

  @Rickard, Vi får väl se. Mitt första intryck av låten var väl inte så positivt, men som sagt, den blir bättre och bättre. 😀 Sedan hänger det ju till stor del på vad Anggun kan göra av låten på scen.

 3. Putte_63

  Frankrikes bidrag “Echo (You and i) kommer att bli årets dundersuccelåt som kommer att vara 2012 års sommarhit.Jag har på känn att den låten kommer att slå utav bara den,en skön härlig eurodiscolåt som har kryddade blandningar av 1980-tals disko och 2000-tals eurodisko. Frankrike kommer nog säkert att blanda sig i toppstriden med den låten

 4. Håkan

  Jag tycker att Frankrike verkligen har skickat en bra låt iår. Kanske deras bästa på länge. Jag har ofta haft lite svårt för Frankrikes bidrag men denna gång så tillhör nog Frankrike en av mina favorittippade än så länge. Den är till och med något bättre än Loreens bidrag om jag enbart ska utgå från låten. Nu hoppas jag ju att det ska gå bra för Loreen men ska jag hoppas på en annan låt så är Frankrike ett vinnande koncept enligt mig.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se