Här nedan ser ni startordningen vid finalen av Melodifestivalen 2012 som avgörs nästa lördag.

Finalen av Melodifestivalen 2012, 10:e mars:
1. “Shout It Out”, David Lindgren
2. “Jag reser mig igen“, Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern
3. “Mystery”, Dead by April
4. “Why Start A Fire”, Lisa Miskovsky
5. “Baby Doll“, Top Cats
6. “Euphoria”, Loreen
7. “Soldiers”, Ulrik Munther
8. “Mirakel”, Björn Ranelid feat. Sara Li
9. “Why Am I Crying”, Molly Sandén
10. “Amazing”, Danny Saucedo
(Källa: schlagerprofilerna)

Schlagerpinglan: Ja, då har vi alla de tio finalisterna klara och det är ingen dålig samling heller. Frågan är om slutstriden kommer att stå mellan Loreen och Danny eller om någon annat bidrag kan slå till med en superskräll? Jag tycker fortfarande att Loreen är vårt bästa val för Baku och kommer därför att heja på henne nästa lördag och hoppas på det bästa. 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Startordningen: Finalen Melodifestivalen 2012”

  1. ADRRYS

    Jag tror numera att Loreen inte har en chans. Låtar med startnummer 6 glöms bort så Danny vinner säkert. Men jag hoppas verkligen att svenska folket och internationella juryn gör rätt och skickar Loreen!

  2. Jan-Åke

    Jag hoppas på David Lindgren eller Top Cats, men tror att det står mellan Loreen, som varit favorittippad överallt, Danny, som verkar ha gott om fans och kanske Molly Sandén som fått en del beröm för sin ballad. Någon av de övriga som vinnare skulle kännas som en stor överraskning.

  3. eve

    Startnumret tror jag inte har nån som helst betydelse. Folk röstar på den låt de tycker är bäst. Att Danny sjunger sist har ingen som helst betydelse, inte för mej heller. Jag tycker han har den skönaste låten och kommer att lägga alla mina röster på honom.

  4. Kerstin

    Eftersom folk sett låtarna redan minst en gång och kan lyssna på dom nu hur mycket som helst så har jag svårt att tro att startnumret har någon som helst betydelse.

  5. Rickard

    Håller med Kerstin. Betydelsen av startnumret har minskat på senare år på grund av att folk kunnat höra låtarna ett flertal gånger i radio och lite överallt! Sedan har det alldeles säkert en viss påverkan. Då tror jag snarare att bidragen som varit med i andra chansen har en större fördel än vad startnumren har!

  6. Josef

    Jag följer Eurovisionen eftersom dels har tävlingen blivit bättre för varje år, och dels satsar jag en slant för spänningen! Jag jämförde Eric Sades favoritskap med Loreen och tittar man där så är redan Loreen klar! Ja Loreen är så tippad att europeisk press redan börjar fundera på kampen mellan Jedward, Dima Bilan etc och vår Loreen! Loreen är även där klar favorit just nu (6 Mars), men mycket kan hända tills Maj. Det känns ändå som en jättechans även om det blir tufft i Baku. Eftersom låten kan kännas lite suggestiv och mörk, vilket kanske misstolkas där ute. Nej,,ett mirakel (av B.Ranelid ;-)) kan endast fälla Loreen. Jordskredsseger mitt tips!

  7. Ludde

    Den enda av årets låtar som sticker ut och som har en chans internationellt är så klart Björn Ranelid och Sara Li

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se