Odds-check inför MF-finalen 2012

2012-03-08 (torsdag)

Schlagerpinglan: På lördag avgörs finalen av Melodifestivalen 2012 och här nedan ser ni oddsen inför helgens höjdpunkt.

Odds – Vinnare av Melodifestivalen 2012
1,22 – Loreen 18,00 – Dead By April
4,35 – Danny Saucedo 25,00 – T Flinck och Revolutions
11,25 – Lisa Miskovsky 49,00 – Top Cats
13,00 – Molly Sandén 50,00 – B Ranelid feat. Sara Li
18,00 – David Lindgren 52,00 – Ulrik Munther
(Källa: svenskaspel.se)

Schlagerpinglan: Det verkar ju nästan som att Loreen har segern som i en liten ask men efter finalen i Ryssland i går så vågar jag inte tro något i förskott.

Fortfarande kan mycket hända och avgörandet ligger ju inte enbart i ESC-intresserade personers händer utan vem som helst får ju rösta. Sedan så har vi de utländska jurygrupperna som har halva makten och de kanske överraskar. Det kan bli en helt odramatisk omröstning men det kan också bli något helt annat. Jag hoppas på det förstnämnda. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Odds-check inför MF-finalen 2012”

  1. ADRRYS

    HOPPAS LOREEN VINNER! MEN BLIR LITE RÄDD NÄR JAG LÄSER ATT HON ÅKT IN PÅ SJUKHUS OCH ÄR SJUK! MEN JAG KOMMER RÖSTA PÅ HENNE I ALLA FALL! 😀

  2. Nathalie

    Konstigt måste jag säga, eller kanske inte?

    Det är likadant år efter år, de få kvinnliga artister som är med i final är som vanligt påklädda till tusen! Som kvinna själv undrar jag, varför alla i Sverige går så jäkla mycket efter den jantelag. Loreen är bra, och kläderna passar till numret, men annars.

    Lisa Miskowsky, bra sångerska, men vad har hon på sig?, och så har vi Sara-Li vars röda paljetterjodral ser ut för att vara från Kappahl, hur mycket kostade den egentligen, 59 kr på rea?, och så Molly Sanden, det är ju en ballad hon sjunger, så varför gå klädd som en blek Cherkopia. Hon är ju ung, hon kan väl faktiskt klä sig lite raffigare.

    Männen är inte bättre när det gäller kläder, men vad kan man förvänta? D

  3. davve

    Nathalie, samtidigt är kanske inte artisterna i Eurovision vanligtvis kända för sin stilkänsla.. utan eurovision är i en värld för sig där.

    men håller med dig om man ser utomlands så är oftast artisterna mer “flashiga”,.

  4. Mirza

    Loreeen!!

  5. Danne

    Jag har ingen favorit i årets tävling. Ett medelmåttigt år, ointressanta låtar. Loreens låt är svårtillgänglig och efter några radiolyssningar tröttsam och tråkig. Danny ser bra ut men ska det räcka?, …för låten är ett hoppklipp av många redan existerande låtar och tillsammans blir det bara ett platt försök att vara modern och hipp men inte mer.
    Lisa är väl det enda bidrag som kändes bra när jag såg henne (visuellt och låt), men även denna låt är tråkig efter radiolyssningar, det händer ingenting i låten.
    Resten av startfältet är inte ens värda att nämnas.

    så…lördagens final blir en lång gäspning och för att hitta något intressant vänds mina blickar utomlands. Och en trevlig låt med cool tjej är Frankrikes bidrag….

  6. Rickard

    Jag är nog den siste som ska tippa oddset efter Rysslands final, men Loreen känns ju ohotad! Tycker absolut inte att Dannys låt var bra! Det enda som fyller hans tre minuter är en hyfsat bra show! Gillar Mollys låt och Lisa har också en helt okej låt! I övrigt är det väl en rätt blev final!

  7. Kerstin

    Tycker det ser bra ut i alla fall om man hoppas på Loreen eller Danny vilket jag gör. Loreen känns som vinnare vilket jag blir oerhört glad för men nog skulle det kännas kul för spänningen om Danny kunde närma sig något. Men vem vet vad den Internationella juryn tycker. Med det svenska folkets högsta siffra är jag ganska säker på att Loreen får så spänningen ligger hos juryn.

  8. davve

    Någon sa det bra på youtube. Dannys song is good, but Loreens song is a masterpiece.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se