I år valde Kroatiens TV-bolag ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2012 internt. Klassiska “Dora” blev därmed en presentationsshow där Nina Badrić fick framföra sin ESC-låt “Nebo“. Den tillhörande musikvideon hade dock inte premiär förrän i kväll, se länk nedan.

Kroatiens ESC-bidrag 2012:
Nebo“, Nina Badrić (musikvideo)

Schlagerpinglan: Nästan alla de ex-jugoslaviska bidragen är i år underbara ballader som kommer att framföras på det inhemska språket. Kroatien har, i mitt tycke, en av de bättre och det gäller även musikvideon. Det blir intressant att se om balladerna tar ut varandra eller om de går vidare från semi 2 allihopa.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se