Vid Spaniens uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2012 tävlade internvalda Pastora Soler med tre låtar. Vann gjorde “Quédate conmigo” och länken till dess officiella musikvideo hittar ni här nedan.

Spaniens ESC-bidrag 2012:
Quédate conmigo“, Pastora Soler (musikvideo)
Quédate conmigo“, Pastora Soler (final-framträdande)

Schlagerpinglan: Årets Eurovision är så full av högklassiga ballader att sådana som inte talar direkt till en riskerar att lätt falla bort. Tyvärr så är bidraget från Spanien (som jag egentligen vill se högt upp i resultatlistan) ett sådant för mig i år, trots att det är en G:son-låt. Förhoppningsvis är det tillräckligt många andra som tycker om den så Pastora slipper bottenplatserna.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Videon till Spaniens ESC-bidrag 2012”

  1. Kerstin

    Håller med dig, bidraget är inte dåligt men det är svårt att komma ihåg det liksom försvinner i mängden och sådana bidrag som inte är jättebra och inte jättedåliga brukar ha en förmåga att hamna lågt nere och har inte Spanien haft många sådana bidrag de senaste åren?

  2. Isabell

    Håller med er om att trots att det är en mäktigt ballad liksom röst, så kan den tyvärr försvinna bland alla övriga riktigt bra ballader i årets ESC. Hoppas dock att den kommer i mitten av resultatlistan.

  3. Schlagerpinglan

    @Kerstin, Spanien har de senaste fem åren hamnat på plats 20, 16, 24, 15 och 23, så det har ju inte gått så bra. Ibland har jag tyckt att de haft riktigt bra låtar (2007, “I Love You Mi Vida”) men det har inte hjälpt. Vissa länder behöver superhits för att få poäng över huvud taget och Spanien verkar vara ett av dessa.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se