Vid den nationella uttagningen av bidrag till Eurovision Song Contest 2012 i Moldavien, “O melodie pentru Europa“, tävlade 21 bidrag. Vann gjorde Pasha Parfeny med låten “Lăutar“. Länken till den tillhörande videon hittar ni här nedan.

Moldaviens ESC-bidrag 2012:
Lăutar“, Pasha Parfeny (musikvideo)
Lăutar“, Pasha Parfeny (finalframträdande)

Schlagerpinglan: Ena dagen tycker jag att detta (speciellt textmässigt) är en kalkon light medan jag nästa dag tycker att det trots allt är lite småcharmigt. Videon gjorde att jag för tillfället lutar mest åt det positiva hållet. Hurtiga trumpeter fungerar tydligen på mig.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Videon till Moldaviens ESC-bidrag 2012”

 1. Micke

  Är inne på samma linje som dig Schlagerpinglan. Det finns två låtar som jag inte får riktigt får grepp på och den ena av dem är just Moldavien.

  Ibland småcharmigt med medryckande trumpeter medan jag nästa dag kan känna – Vad är detta för något?

  Känner likadant med Nederländerna. Ena dan tycker jag den är bland de tio bästa medan nästa bland de tio sämsta. Tror det är rytmen som tilltalar mig medan falsettsången ibland skrämmer bort mig. Blir inte riktigt klok på dessa två.

 2. Rickard

  Detta ÄR en kalkon! Inget snack om saken! Den får inte ta sig till final helt enkelt! Vissa länder hånar verkligen tävlingen! De ska heller inte få några poäng! Så enkelt är det! Ska man vara humoristisk ska man vara det på rätt sätt! Detta är fel sätt!

 3. Micke

  Om jag fattar dig rätt så är det uppträdandet du tänker på och i så fall håller jag med dig helt och hållet. Riktigt dagis. Jag hörde dock låten innan jag såg framträdandet och då fick jag en helt annan känsla. Har kvar det i skallen och det är därför jag har svårt att bestämma mig. Men talar vi scenshow så är det allt annat än bra.

 4. Isabell

  Mmm…tycker Moldaviens låt är lite små-skön! Lite medryckande och glad. Får se vad de kan prestera i semin… Beträffande Holland så tycker jag den är totalt värdelös, dötrist och märklig!!!!! Usch och fy! Förstår inte vilken smak de har. Förra året tycker jag deras bidrag var hel-skönt! Hollands bidrag går värkligen från botten-napp till kvalitetlåtar, från ett år till ett annat!

 5. Schlagerpinglan

  Moldavien och Nederländerna är de två länder som även jag har svårt att placera. Förhoppningsvis ändrar de sina scenshower markant innan semifinalerna så man kan få en andra chans att bilda sig en uppfattning om bidragen. Just nu har jag Moldavien på plus och Nederländerna på minus men inget är hugget i sten.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se