Förra veckan avslöjade San Marinos TV-bolag SMTV att de ville tävla i Eurovision Song Contest 2012 med sångerskan Valentina Monetta och “Facebook Uh, Oh, Oh” av bl.a. Ralph Siegel.

Detta gick dock inte EBU med på (inga kommersiella meddelanden tillåts) utan de gav SMTV några dagar på sig att antingen ändra texten eller välja en ny låt. I kväll är det då dags för presentationen av det nya bidraget:

San Marinos presentation av ESC-bidrag 2012, 22/3:
När? klockan 21.40 CET
Var? SMTV San Marino och smtvsanmarino.sm

Schlagerpinglan: Vi får väl se om det går att utläsa av det nya bidraget om San Marino haft en “riktig” låt/text i beredskap hela tiden eller om det är ett ärligt andrahandsval de utsett i all hast. Det vore ytterst märkligt om de på allvar trodde att “Facebook Uh, Oh, Oh” skulle godkännas men man vet aldrig. Uppmärksamhet har det lilla landet fått i alla fall, den saken är ju klar. 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se