Akustisk version av Norges bidrag

2012-04-29 (söndag)

Norge representeras, som ni säkert vet, av Tooji och hans “Stay” i Eurovision Song Contest 2012. Här nedan hittar ni bl.a. länkar till en akustisk version av hans ESC-bidrag samt ett klipp där han går igenom dansstegen till låten.

Länkar till olika klipp ang. Norges ESC 2012-bidrag:
Stay“, Tooji (akustisk version)
Stay“, Tooji (NF-framträdandet)
STAY Flash mob dance routine“, Tooji (danssteg)

Schlagerpinglan: Det går nog inte att göra “Stay” bättre än den redan är i club-versionen men det var ändå trevligt att höra den akustiska versionen och se/höra att Toojis röst faktiskt är så behaglig och stark som jag trodde. 🙂

Presentationen av Norges ESC-bidrag 2012 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Akustisk version av Norges bidrag”

 1. Micke

  Ledsen jag gav det verkligen en chans. Är som jag sagt tidigare inte förtjust i detta bidrag men jag gick in med öppna ögon och öron i den här akustiska versionen men………..

  Har hänt många gånger att låtar jag inte gillat har fått en annan behandling av mig när jag hört dem i akustisk version. Tänkte att det kanske även skulle hända med Norge men tyvärr inte. Fortfarande en av de låtar jag gillar minst i år. Ber om ursäkt till alla er som älskar låten men jag måste ju följa det jag själv känner 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Gör absolut ingenting att du inte tycker om låten. Som tur är så finns det ingen “dislike”-knapp vid ESC-omröstningarna (ännu). 😀

 3. Micke

  Den hade jag inte använt ändå 🙂

  Man måste ändå respektera andras åsikter så långt det går. Den gränsen har bara passerats tre gånger så länge jag följt ESC och MF. Ett av dem i ESC i år och ett i MF förra året. Det tredje chockvann MF för många år sen. Men dessa tre är/var verkligen så usla att gränsen var överskriden 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se