Som tidigare meddelats så har även Frankrikes bidrag i Eurovision Song Contest 2012, “Echo (You and I)“, släppts i flera olika versioner. Förutom den officiella versionen så har sångerskan Anggun spelat in duetter med artister från Ungern, Danmark, Malta och nu senast även Rumänien, se länkar nedan.
(Källor: esctoday.com och Angguns youtube-channel)

Olika versioner av Frankrikes ESC 2012-bidrag:
Echo (You and I)“, Anggun feat. Keo (Rumänien)
Echo (There is you and I)“, Anggun & Claudia Faniello (Malta)
Echo (Losing you and I)“, Anggun & Niels Brinck (Danmark)
Visszhang (You and I)“, Anggun & Viktor Varga (Ungern)
Echo (You and I)“, Anggun (officiell video)

Schlagerpinglan: Både Serbien och Frankrike är flitiga med att ge ut olika verisoner av sina ESC-bidrag och de tackar man ju inte nej till. Alltid skoj med något nytt. Om det får någon egentlig inverkan på slutresultatet är väl osäkert men den extra uppmärksamheten de får kan ju inte vara helt fel.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se