ESC 2012-repetitioner: Dag 8

2012-05-20 (söndag)

I dag sker de sista individuella repen inför Eurovision Song Contest 2012 vilket betyder att det är dags för de sista fem länderna från semifinal två samt de sex länder som redan är finalklara att göra sina andra repetitionspass. Här nedan ser ni söndagens schema. Under dagen kommer det att kompletteras med länkar till smakprov från repetitionerna.

Repetitionsschema 20:e maj 2012, semifinal 2 – repetition 2:
08:30-09:00 Estland “Kuula” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
09:00-09:30 Slovakien “Don’t Close Your Eyes” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
09:30-10:00 Norge “Stay” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
10:00-10:30 Bosnien och
Hercegovina
“Korake ti znam” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
10:30-11:00 Litauen “Love is blind” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
Repetitionsschema 20:e maj 2012, finalen – repetition 2:
12:00-12:30 Storbritannien “Love Will Set You Free” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
12:30-13:00 Frankrike “Echos (You and I)” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
13:00-13:30 Italien “L’Amore È Femmina
(Out Of Love)”
(escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
13:50-14:20 Azerbajdzjan “When the music dies” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
14:20-14:50 Spanien “Quédate conmigo” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
14:50-15:20 Tyskland “Standing Still” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Se även repen från: dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7.

Hela repetitionsschemat hittar ni här medan en förenklad variant finns här.

Om ni är intresserade av hur Loreens repetitioner gått så repade hon dag 4 & 7. Se även klipp från Sveriges första presskonferens samt intervjuer med Loreen och Christer Björkman (översta klippet) efter det andra repetitionspasset.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “ESC 2012-repetitioner: Dag 8”

 1. Kerstin

  Jag var väldigt nyfiken igår på Englands bidrag och hur det skulle bli live. Jag minns förra året och hur England som hade i min smak en kanon låt med en bra grupp totalt sjabblade bort sina chanser med sitt live nummer där dom helt förstört låten. Men nu blev jag glad. Inget var ändrat och Engelbert står där stadigt och gör det han ska. Vackert med det försälskade dansande paret i bakgrunden som förstärker texten. Avskalat, enkelt och fokus på melodi och text. Jag är nöjd. Dock väldigt tveksam till om det här kommer falla den yngre telefonröstningsbenägna gruppen i smaken men å andra sidan kanske dom tittar på något hippare än ESC. Jag hoppas dock det kommer gå bra nästa lördag.

 2. Schlagerpinglan

  @Kerstin, Det ser lovande ut med bakgrunden, gitarren och dansarna. Förhoppningsvis blir resultatet stämningfullt och inte tråkigt. Båda alternativen är dock möjliga.

 3. Kerstin

  Schlagerpinglan, ja det är det som också oroar mig att det ska upplevas tråkigt för tittarna men jag hoppas på det bästa då låten förtjänar en framskjuten placering. Inte många dagar kvar nu innan det börjar. Efter det som hänt i början av veckan med sorg och annat tråkigt så är ESC det som är ljusglimten i mitt liv just nu.

 4. Micke

  Tröstkramar till Kerstin!

  Det kommer att bli bättre Kerstin. Kanske svårt att tro på just nu men jag är helt övertygad om att du snart åter igen kan vältra dig i ljusglimtar runt omkring dig och inte bara ESC. Tills de dagarna kommer är det ju kanon att du har ESC.

  Gillar också Englands låt och ser den som en av de största växarna.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se