Glad midsommar!

2012-06-22 (fredag)

Schlagerpinglan: Så här på midsommarafton är det kanske inte många som tittar in på bloggen men för er som gör det kan jag meddela att kommentarsfunktionen, som av misstag slogs av för en tid sedan, är i gång igen. Så när ni är klara med ert midsommarfirande så är ni välkomna tillbaka med era åsikter om juryns och tittarnas röster i semifinal 1, semifinal 2 och finalen av Eurovision Song Contest 2012. Tills dess önskar jag er alla en riktigt glad och trevlig midsommar! 😀

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Glad midsommar!”

 1. Rickard

  Tack detsamma! 🙂

 2. Felix

  Detsamma, jag trodde att jag hade blivit blockad ett tag.

 3. Christopher

  Tack desamma 🙂

 4. davve

  tack detsamma

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se