För den inbitna ESC-publiken så är både norska Tone Damli och svenske Eric Saade välkända namn. Länkar till deras gemensamma sommarsingel “Imagine“, med tillhörande lättklädda musikvideo, samt deras MGP-, MF- och ESC-försök hittar ni här nedan.

Relevanta länkar:
Imagine”, Tone Damli feat. Eric Saade (musikvideo 2012)
Imagine”, Tone Damli feat. Eric Saade (“Allsang på Grensen 2012”) (Uppdaterat: 2012-06-30)
Popular“, Eric Saade (3:a i ESC 2011)
Manboy“, Eric Saade (3:a i Melodifestivalen 2010)
Butterflies”, Tone Damli Aaberge (2:a i Norges Melodi Grand Prix 2009)

Schlagerpinglan: Vid de första lyssningarna av “Imagine” så var det endast delar av Erics verser som jag uppfattade som någerlunda intressanta men med tiden så har även resten växt till sig. För mig kommer den inte upp i klass med varken “Manboy” eller “Butterflies” men det är en sval, lite lockande låt som förmodligen får hänga med några veckor nu i sommar, vare sig jag vill det eller ej. Man ska aldrig underskatta kraften hos en repetitiv refräng. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se