Schlagerpinglan: Sedan den 1:a september har det varit fritt fram att ladda upp sitt bidrag till Schweiz internetuttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013. Så här långt så har endast tio bidrag laddats upp till SF:s hemsida men det räcker ju precis för att göra säsongens första topp-tio-lista. 😀

Schlagerpinglan rangordnar bidragen i SF:s ESC-2013-internetomröstning, 2012-09-14:
1. “…Oh No! (Mi corazón)“, United Passion feat. Lyane Leigh
2. “Voglia di vivere“, I L A R Y
3. “The Booth“, THEY
4. “I Can’t Shut Up“, John Hänni
5. “One big family“, Jam Sheriff
6. “Devil Is On The Phone“, T.Andrew
7. “Kissing you“, Frederick Tsanu
8. “Have you ever touched a rainbow“, Abacay
9. “Stand together“, Flo & Raf
10. “Sultan Hagavik“, Männerchor steili Kressä

Schlagerpinglan: Så här långt så har jag inte funnit något bidrag som jag tycker håller ESC-kvalité men en del av dem är lite småtrevliga. Det är egentligen endast en av låtarna, “…Oh No! (Mi corazón)“, som fångat mitt intresse på riktigt. Jag vill inte gå så långt som att kalla den “bra” men den har något som gör att den fastnar och faktiskt fått mig att lyssna på den fler gånger än jag kanske skulle vilja medge. 🙂

Nu ser jag fram emot att röstningen ska komma igång så att fler (och förhoppningsvis lite bättre) bidrag dyker upp. Mer om Schweiz ESC-2013-uttagning hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “ESC 2013: Första topp-tio-listan: Schweiz”

  1. Micke

    Usch det här var en besvikelse. Schweiz brukar vara ganska säkra på att få fram låtar som tilltalar mig men ska de lyckas med det även i år får de skrapa fram något bättre än dessa tio. Har iofs bara lyssnat en gång på varje men jag hittade ingenting där.

  2. Schlagerpinglan

    @Micke, Nej, ingen av låtarna stod ut som någon självklar vinnare för mig heller. “Voglia di vivere“ har dock växt en aning så den är min favorit för tillfället. Jag tror/hoppas att de bästa låtarna finslipas för tillfället och presenteras lite senare.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se