Inför Litauens femte deltävling

2012-12-01 (lördag)

I kväll är det dags för den sista och femte deltävlingen i Litauens uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2013. 8 artister tävlar om tre semifinalplatser. Efter de fem deltävlingarna delas även ett antal wildcards ut bland de som inte tog sig vidare direkt. Här är vad som gäller inför kvällen:

Litauens femte deltävling, 1/12 2012:
När?: klockan 20.00 CET (21.00 lokal tid)
Var?: LRT, LRT Lituanica, lrt.lt och lrt.lt
Vilka går vidare? 50/50 jury- och teleröster utser vilka tre som går direkt vidare till semifinalerna. Tittarnas röster avslöjas direkt medan juryn inte röstar förrän efter showen.

Tävlande bidrag:
1. “Toks gyvenimas“, Kvinta – Loudside (5 p.)
2. “Money“, Sepa & Asorti (4 p.)
3. “Backdoor Superman“, Al Bagdo (7 p.)
4. “I’m on fire“, Baiba (6 p.)
5. “Ledo gabalėlis“, El Fuego (8 p.)
6. “Jump!“, DAR (12 p.)
7. “Baby boy“, Monika (10 p.)
(Källor: wikipedia.org och esctoday.com)

Uppdaterat 2012-12-02: Startlistan har blivit uppdaterad med länkar till lördagens framträdanden samt poängen de fick från tittarna. En snabbrepris av låtarna hittar ni här.

Schlagerpinglan: Precis som efter de andra deltävlingarna så kommer startlistan här ovan att uppdateras med länkar till de aktuella uppträdanden samt tittarnas röster. I väntan på det kan ni ju ta en titt på resultaten från den första, andra, tredje och fjärde deltävlingen. Mer om Litauens uttagning till Eurovision Song Contest 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se