Resultat Litauen 2013: 3 Wildcards

2012-12-06 (torsdag)

LRT, TV-bolaget i Litauen, har avslöjat att de beslutat sig för att dela ut tre wildcards bland de bidrag som inte lyckades att kvala in direkt till semifinalerna från de fem deltävlingarna i landets uttagning till Eurovision Song Contest 2013.

Wildcard:en kommer att tävla med de 15 direktkvalificerade bidragen i två semifinaler (8/12 och 15/12) innan det är dags för finalen den 20:e december. Vilka de tre sista semifinalisterna är (från den femte deltävlingen) avslöjas senare i kväll.

Dessa bidrag fick Wildcard till semifinalerna i Litauens ESC-2013-uttagning:
Stay awake tonight“, Giedrė Smolskaitė (från del 2)
Make it happen“, Sophie (från del 3)
War In The Wardrobe“, Gerai Gerai & Miss Sheep (från del 4)
(Källa: escwebs.net)

Schlagerpinglan: Eftersom jag hade med alla de tre bidragen bland mina tre favoriter respektive vecka så kan jag inte vara mycket annat än nöjd med resultatet. 🙂 Hade det funnits fler platser i semifinalerna så hade mina nästa två wildcards gått till “Aš ilgiuosi tavęs” med Mundis & Elvina från deltävling två samt “Dance the night” med Vincentas Linkevicius från deltävling 1.

Mer om Litauens uttagning till Eurovision Song Contest 2013 hittar ni här.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Resultat Litauen 2013: 3 Wildcards”

  1. Micke

    Schlagerpinglan: Kan egentligen bara hålla med. Dessa tre har för mig hela tiden varit bland de “starkare” i en i övrigt mycket svag tävling. “Stay awake tonight“ är t.o.m blande de 2-3 bästa av allihop som jag ser det. Tyvärr dras den ned lite av han Mr sleepy som för mig är helt obegriplig på scen

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se