Despina Olympiou för Cypern 2013

2013-02-01 (fredag)

CyBC, TV-bolaget på Cypern, har efter många om och men avslöjat att deras internval av artist för Eurovision Song Contest 2013 föll på sångerskan Despina Olympiou, även känd som Dena Olympiou.

Bidraget som Despina ska tävla med i Malmö kommer att presenteras i mitten av februari. Det sägs vara en ballad som kommer att framföras på grekiska och har Andreas Giorgallis och Xenon Zindilis som upphovsmän.

Länkar till smakprov på låtar med Despina Olympiou:
Pano stin agapi“, Despina Olympiou
Den s’ afino apo ta matia mou“, Despina Olympiou & Stereo Mike
(Källor: esctoday.com och escwebs.net)

Schlagerpinglan: Allt sedan det avslöjades att Constantinos Christoforou visade intresse för Schweiz ESC-uttagning i år med den riktigt lovande “I Still Remember“, så har jag hoppats att CyBC skulle välja ut just den låten. Nu gjorde de inte det och det tolkar jag som att Despina Olympiou och hennes ballad är ännu bätte… och det behöver den vara om Cypern ska lyckas ta sig vidare från den redan nu så starka första semfinalen. Lycka till!

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se