I dag avslöjade RTVSLO, TV-bolaget i Slovenien, att sångerskan Hannah Mancini är deras internval inför Eurovision Song Contest 2013. Bidraget som Hannah ska tävla med kommer att presenteras den 14:e februari. (Källor: esctoday.com och escwebs.net)

Länk till smakprov på låt med Hannah Mancini:
Ti si tisti“, Sylvain, Mike Vale feat. Hannah Mancini (finalist i EMA 2011)

Schlagerpinglan: Med tanke på Sloveniens ekonomiska situation och att det endast blev näst sista platsen i semifinal 2 för Eva BotosVerjamem” i ESC 2012 så får man väl vara glad att landet ställer upp över huvud taget. Visst saknar jag EMA men man kan ju inte få allt. Nu hoppas jag att detta internval ger ett så pass bra resultat att RTVSLO inte börjar få några dumma tankar angående sin framtid i tävlingen. Heja Slovenien!

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Hannah Mancini för Slovenien 2013”

  1. Malin Rabb

    Tjena pinglan:)) Bra att jag hittade dig på webben som verkar ha störtkoll på schlagerspektaklet:) Vet du om vi i Sverige kan se Norska melodifestivalen live på lördag på webben??? Min bror ska vara med och rocka med Anina och jag vill så gärna kolla direkt:) Vet du nåt om detta??:)) Kramar från Malin

  2. Schlagerpinglan

    @Malin Rabb, Visst kan vi se MGP från Sverige. Deltävling 3 från Larvik sänds på lördag klockan 19:55 och kan ses via denna länk: http://www.nrk.no/direkte/mgp/ Lycka till. 🙂

  3. Malin Rabb

    Åååå, är det sant?? Yippieeee!!!!Va glad jag blir

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se