Dina Garipova för Ryssland 2013

2013-02-19 (tisdag)

Channel One, TV-bolaget i Ryssland, har avslöjat att deras internval inför Eurovision Song Contest 2013 föll på Dina Garipova, upptäckt genom den ryska versionen av “The Voice”. I Malmö kommer Dina att tävla med låten “What if” av svenskarna Gabriel Alares och Joakim Börnberg i samarbete med den ryske musikern Leonid Gutkin.

Länk till smakprov på låtar med Dina Garipova:
Non, rien de rien…“, Dina Garipova
On ne renonce pas quand on aime“, Dina Garipova & Alexander Gradsky
(Källor: eurovision.tv och esctoday.com)

Uppdaterat 2013-02-22: “What if” kommer att presenteras söndagen den 24:e februari kl. 18:00 CET på Channel One.

Schlagerpinglan: Njae… det här var ju inte riktigt vad jag hoppades på från Ryssland. De har ju sådana stora inhemska talanger att de inte behöver någon hjälp från Sverige. Nåja, Dina Garipova har i alla fall en imponerande röst och ger de henne bara en låt med hjärta och inte en kall, perfektionslåt som svenskar vanligtvis säljer till t.ex. Azerbajdzjan så kan det kanske bli bra ändå.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se