Schlagerpinglan: I går gick Ulrik Munther direkt vidare till finalen från den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2013 . Då använde han sig inte av sin karaktäristiska gubbkeps men i videon till låten, som ni ser nedan, finns den naturligtvis med.

Länk till videon till en av finalisterna av Melodifestivalen 2013:
Tell The World I’m Here”, Ulrik Munther

Schlagerpinglan: Ja, frågan är om detta är vinnaren av Melodifestivalen 2013 eller inte. Det är knappast någon hemlighet att jag (för tillfället) hoppas på YOHIO men då jag vet att det finns ett flertal av mina läsare som verkar uppskatta Munthers bidrag så vill jag ju inte undanhålla dem/er/dig denna video. Så, håll till godo och må bästa bidrag vinna. 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Videon till “Tell The World I’m Here” med Ulrik Munther”

 1. Adri

  Perfektion! Heja Ulrik! Kommer rösta sönder i finalen.

  Hoppas: 1. Ulrik Munther
  2. Louise Hoffsten
  3. Yohio
  4. State Of Drama
  5. Sean Banan
  6. David Lindgren
  7. Ravaillacz
  8. Ralf Gyllenhammar (Låten i sig förtjänar bättre, men jag tycker tyvärr inte om Ralfs röst i de lugnare partierna)

  Tror:

  1. Yohio
  2. Ralf Gyllenhammar
  3. Ulrik Munther :/
  4. Ravaillacz
  5. Sean Banan
  6. State Of Drama
  7. David Lindgren
  8. Louise Hoffsten

  Men vi får ju se hur oddsen förändras och vänta tills AC-kandidaterna också avancerat innan man kan “besämma” ett riktigt resultat.

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Jag tänker precis som du fast tvärtom: hoppas på Yohio men tror på Ulrik. Vi får väl se om någon av oss får anledning att jubla eller om det kanske blir en superskräll och skämskuddevarning när värdlandet framför sitt bidrag i Malmö i maj. Ingenting är omöjligt. 😀

 3. Adri

  Jag blir inte ledsen om Yohio vinner direkt 🙂 men tycker ändå att Ulrik har den bättre låten, rösten ch showen 😀 Yohio är ändå 4/5 tycker jag 😀

 4. Schlagerpinglan

  @Adri, Själv har jag inte heller något emot Ulrik som artist (tyckte t.ex. väldigt bra om “Soldiers” förra året) men kan inte se storheten i “Tell the world I’m here”. Fortfarande är det “bara” en 3/5-låt för mig. Hur som helst så är det roligt när utgången av finalen inte känns helt självklar. Blir mer spännande så. 😀

 5. Kerstin

  Tack för videon Schlagerpinglan. Hade nog inte uppmärksammat att den släppts redan om det inte vore för din suveräna blogg.

 6. Schlagerpinglan

  @Kerstin, Så bra att det uppskattades. 😀 Jag sprang på den av misstag och tänkte att alltid är det någon som vill se den. 😉 Skämt åsiodå, det är en bra video av en bra artist och den förtjänar all publicitet den kan få.

 7. Christopher

  Både tror och hoppas på YOHIO. Har inte haft Sverige med i top 3 sedan 2003 (´´Give me your love´´) för att vi helt enkelt inte haft ett jätte starkt bidrag sedan 2003. (Undantag med Loreen som var bättre än ´´Give my your love´´ men anledningen att hon inte var med i min top 3 2012 var för att det fans bidrag som passade bättre i min smak speciellt Schweiz.). Men om YOHIO vinner så kommer min lista se ut såhär (Tar bara med dem bidragen som är klara utom Sverige förstås):
  1. Schweiz 94/100
  2. Sverige 92/100
  3. Lettland 91/100
  4. Litauen 89/100
  5. Malta 88/100
  6. Island 84/100
  7. Danmark 82/100
  8. Albanien 81/100
  9. Ukraina 80/100
  10. Österrike 70/100
  11. Grekland 70/100
  12. Irland 67/100
  13. Norge 63/100
  14. Vitryssland 54/100
  15. Finland 43/100
  16. Tyskland 41/100
  17. Slovenien 35/100
  18. Belgien 15/100
  19. Cypern 14/100
  Hittills har vi inte haft så jättedåliga bidrag även om jag tycker Belgien och Cypern är riktigt svaga men dem är inte lika svag som 2012 sämsta bidrag (Grekland,San Marino). Schweiz är på min favorit i år igen men är dock inte lika bra som deras bidrag förra året som jag ser som en av ESC bästa låtar någonsin.

 8. Schlagerpinglan

  @Christopher, Tackar för listan. Alltid intressant att se hur andra rankar bidragen och ibland kan man få upp ögonen för något man själv missat… eller blir tvungen att inse att ens egna favoriter inte alls är så oemotståndliga som man själv kanske tror. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se